Ден на отворени врати в ОДЗ „Незабравка”

На 26.03.2015 г. в ОДЗ „Незабравка” град Кричим се проведе „Ден на отворени врати”.

Учителите на всички възрастови групи проведоха открити ситуации, които родителите имаха възможност да наблюдават и да добият представа как протича ежедневието на техните деца.

Мероприятието се организира и проведе във всички институции от образователната система на областта във връзка с Годишния план на РИО Пловдив за повишаване доверието на обществото.

Децата показаха как като пчелички събират знания и придобиват разностранни умения в учебно-възпитателния процес. Кулминацията на деня бе забавлението „Работилница за чудеса”, в което малчуганите за пореден път демонстрираха пред публика своите артистични умения и таланти в различни области – изобразително и танцово изкуство, музика, театър, кулинария, спорт. Децата изпълниха сърцата на всички присъстващи с умиление и много радостни емоции.

Специални гости в Деня на отворени врати бяха много родители, както и зам. кмета на Община Кричим г-жа Златка Маринова, читалищни дейци, представители на ЦОП и Младежкия дом в гр. Кричим.

Госпожа Евгения Кирчева, директор на детската градина, приветства с добре дошли всички гости и изказа своята благодарност за това, че детската градина и семейството споделят заедно този ден и пожела на малки и големи много здраве, мир и светлина в душите, за да отворим сърцата си за доброто и заедно да творим чудеса.

ОДЗ „Незабравка” отвори не само широко вратите за своите гости, а сърцето и душата си. Всички получиха парченце удоволствие от „Работилницата за чудеса”, защото децата, освен че сътворяват чудеса, самите те са истинското чудо на земята.

Ръководството на ОДЗ „Незабравка” благодари най-сърдечно на дарителите, с чиято финансова подкрепа бяха осигурени награди и почерпка за децата и за топлите, ласкави думи на гостите в Книгата за впечатления на детското заведение.

  • ДГ „Незабравка“

    гр. Кричим
    бул. „Ал. Стамболийски“ 63

    Тел.: 3145/3051; 3145/3052
    Имейл: odz_nezabravka@abv.bg

  • Архив Новини

  • Контакти


  • Изработено от daskalo.com